Smart Zone- Digitaalinen työmaa

Visionamme on täysin digitaalinen työmaa, jota voi seurata reaaliaikaisesti webportaalista. Tätä kohden suuntaamme hyvää vauhtia.

Visionamme on luoda työmaasta niin sanottu ”digitaalinen kopio”, joka mahdollistaa työmaan etävalvonnan.
Viimeaikainen kehityksellinen painopisteemme on digitalisaatiossa, tarkemmin sanottuna digitaalisen työmaan luomisessa. Tämä ei ainoastaan lisää turvallisuutta ja edistä kestävää kehitystä, vaan myös parantaa työmaiden toimivuutta ja kustannustehokkuutta.
 
• Lisääntynyt turvallisuus – Digitaalinen työmaa antaa mahdollisuuden havaita turvallisuusriskit ennakoivasti ja parantaa laitteiden toimintavarmuutta.
 
Parempi palvelu – Voimme tarjota parempaa palvelua minimoimalla vasteaikamme hälytyksen sattuessa. Toisin sanoen olemme nopeasti paikalla pitämässä huolta laitteiden toimivuudesta.
 
 Pienemmät kustannukset – Koska työmaista on luotu digitaaliset vastineet, voimme optimoida kaikkien järjestelmään kytkettyjen laitteiden valvonnan ja huoltotoimenpiteet sekä saavuttaa näin kustannushyötyjä.
 
Painopiste kestävässä kehityksessä – Keskitymme kaikessa toiminnassamme vahvasti kestävään kehitykseen, eikä digitaalinen työmaa ole poikkeus tästä – päinvastoin. Digitaalinen työmaa mahdollistaa turhien huoltokäyntien pois jäämisen, koska työmaalla olevien yksiköiden autonomista toiminta-aikaa voidaan digitalisaation ansiosta pidentää.
 
Raportointi ja seuranta – Raportointi ja seuranta ovat tärkeitä elementtejä, kun työtä pyritään kehittämään laadukkaampaan suuntaan. Tässä painotamme erityisesti turvallisuutta ja kestävää kehitystä. Raportista selviävät työmaan ohi ajavan liikenteen keskinopeudet, akun tila, mahdolliset häiriötilanteet ja CO2 -päästöissä digitaalisuuden ansiosta saavutetut vähennykset.
 
highway-4494907_1920 (1).jpg
 
 

Work Zone Safety

Vuodesta 2020 lähtien olemme olleet osa suurempaa konsernia, johon kuuluu myös yritys Highway Resource Solutions (HRS). HRS on tietyömaiden digitaalisten ratkaisujen johtava toimittaja.
Tiivis yhteistyömme HRS:n kanssa lisää mahdollisuuksia edistää digitaalista kehitystä. Jatkamme investointeja digitaalisiin ratkaisuihin tarjotaksemme sinulle turvallisempia ja kustannustehokkaampia ratkaisuja.
 

Digitaalinen työpaikkasi

Voimme jo tänään tarjota sinulle useita ratkaisuja, joita voimme valvoa keskitetysti. Niitä ovat Älyakut, jotka voivat hoitaa nopeusvalvontaa, VMS-kilvet ja -vaunut reaaliaikaisen tiedon saamiseksi tienkäyttäjille sekä liikennevalot/ohjausvalot.
Muita kehitteillä olevia järjestelmiä ovat Intellitag, Poistumisteiden varoitusjärjestelmä ja Intellitag SVEA -aita.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseen, niin kerromme mielellämme lisää älykkäistä ja digitaalisista tuotteistamme.

Löydä lähin toimipisteesi